Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Q Energia είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της «αειφόρου ανάπτυξης» με όραμα την χρήση πρωτοποριακών και καινοτόμων τεχνολογιών ΑΠΕ  που θα προσφέρουν καθαρή, ανεξάντλητη και αξιόπιστη ενέργεια .

Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη από έμπειρους περιβαλλοντολόγους, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους μηχανικούς, και δραστηριοποιείται σε 4 διαφορετικά τμήματα:

  Συμβουλευτικό
 Μελετητικό
 Κατασκευαστικό
 Πωλήσεων

 


 

 


 

 Πλήρης διαχείριση του έργου σας από τα πρώτα στάδια σχεδιασμού μέχρι και την τελική κατασκευή του


  Τα έργα μας είναι διαχρονικά

 

  Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς και συνεργάτες απόλυτα αφοσιωμένους στο έργο και τον στόχο 

Ας γνωριστούμε

Picture of Καζίας Αναστάσιος,

Καζίας Αναστάσιος,

Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Q-Energia, κ. Τάσος Καζίας, είναι αριστούχος απόφοιτος φυσικής αγωγής, του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κινησιολογία αθλητών και το ερευνητικό του έργο, περιλαμβάνει περισσότερα από επτά συγγραφικά πονήματα. Ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή έρευνα, συνεργάστηκε με τις σημαντικότερες ομάδες του νομού Σερρών (Πανσερραϊκός, Εθνικός Γαζώρου, μεικτές ομάδες ΕΠΣ Σερρών), έχοντας διάφορους ρόλους (προπονητής, γυμναστής, σκάουτερ & εκλέκτορας). Παράλληλα με την ακαδημαϊκή του πορεία και την προπονητική, αναπτύσσει για παραπάνω απο μια δεκαετία και επιχειρηματικές δραστηριότητες, ως ιδιοκτήτης υδροηλεκτρικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Στην ιδιοκτησία του ανήκει, η εταιρεία ”Q Energia” με πολλαπλές ενεργειακές και εμπορικές δραστηριότητες.

Picture of Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Q-energia κ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, είναι νομικός και υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος ποινικού – εγκληματολογικού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Είναι νομικός σύμβουλος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικού, Βιοτεχνικού, Εμπορικού Σωματείου Σερρών ( Ο.Ε.Β.Ε.Σ ). Παράλληλα, κατέχει και την θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Ενώ από το 2016 έχει εκλεγεί στη θέση του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών και είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος. Επίσης έχει διατελέσει βουλευτής στην ΙΣΤ΄ Βουλή των Ελλήνων, με την κοινοβουλευτική ομάδα «Ποτάμι».